10 apr. 2014

Första turen

Tussilago, Blåsippa och en  ?  ja vad är det.  Vi vandrade på en naturled nära Omnesjön i Höga Kustenområdet och jag / vi hittade både vårblommor och annat skoj.

Här står vi bra med husvagnen tack vare ett tips från en kollega. Nära en liten sjö, naturen och vandringsleder.

Lite iskonst på sjön.

En vacker plats att stanna till på är vid Höga Kustenbron och hotellet. Vi parkerade där en natt bara för att vi vet att det går och man får stå där med husvagn. Det finns stora asfaltsytor för det och det stod en husbil en bit ifrån.  Vi testade på elverket som levererade elen perfekt. Det finns ju bra lekmöjlighet för barn och vi vet att restaurangen är bra.
Man märker att det mer o mer är husbilar ute och åker på vägarna redan nu, och det känner vi med att man vill ut och pröva på och testa. 
Att hitta olika fina platser att få uppleva och vara i ett tag.
 Få grilla o vara nära naturen.
Vandra på stigar och leder,och få fotografera 
lite fina objekt. 

Att få vara ute mera och 
känna värmen det är såå skönt.


1 kommentar:

  1. Hej! Härliga bilder från turen :) och tack för din kommentar hos mej!

    Såg den lite sent och har nu svarat på min blogg, men tänkte att jag kikar in här också :D

    Många av de platser jag besökt är tyvärr lite svårtillgängliga... dels pga av att det ofta är privata eller igenbommade vägar och dels för att det är svårt att just hitta en lämplig parkeringsplats...Det är väl en stor orsak till att man nästan alltid är ensam på många fina platser :D Är det nåt särskilt ställe du undrar över så är det bara att fråga.

    SvaraRadera